×

31 Oct 2017 13:40

Zojuist een nieuwe vacature geplaatst! Iets voor jou? Bekijk hem hier: https://t.co/4yzh9ZM9M2 https://t.co/UWeYimVNmg

OVERNAME COLOCATIE ACTIVITEITEN VANCIS DOOR INTERXION

27 februari, Amsterdam - De Colocatie activiteiten van Vancis in Amsterdam en Almere zijn met ingang van vandaag overgenomen door InterXion.  Vancis zal als Cloud & Managed Services partij u ook in de toekomst blijven bedienen en is met InterXion een lange termijn strategisch partnership aangegaan om de markt voortaan gezamenlijk een geïntegreerd aanbod van Colocatie, Cloud & Managed Services oplossingen te kunnen leveren.

Rationale voor deze transactie was de toenemende noodzaak van internationale schaalgrootte om in de markt van Colocatie diensten competitief te blijven. Om deze uitdaging het hoofd te bieden is Vancis op zoek gegaan naar een strategische partner, die enerzijds Vancis kan versterken op het gebied van haar colocatie activiteiten en anderzijds de continuïteit van de dienstverlening voor Vancis klanten en perspectief voor de betrokken Vancis medewerkers kan garanderen.

CONTINUÏTEIT DIENSTVERLENING

Deze overname brengt voor cloud & managed services klanten van Vancis geen zichtbare veranderingen met zich mee. De colocatie component van onze dienstverlening wordt door InterXion uitgevoerd maar het primaire aanspreekpunt blijft Vancis. U blijft dus bediend worden op de professionele wijze en met persoonlijke aandacht zoals u dat van ons gewend bent.

OVER VANCIS CLOUD & MANAGED SERVICES

Vancis is de Cloud en Managed Services specialist voor de onderwijs-, onderzoek- en zorgsector en heeft de ambitie om haar portfolio en marktaandeel in deze, en aanpalende sectoren verder te ontwikkelen en uit te breiden. Vancis zal in de toekomst gefocust blijven op het aanbieden van geïntegreerde Cloud infrastructuren in combinatie met end-to-end Managed Services. Het kunnen aanbieden van Colocatie activiteiten blijft een integraal onderdeel van de strategie van Vancis en zal samen met InterXion aangeboden blijven worden.

OVER INTERXION

InterXion is een in Nederland gevestigde, beursgenoteerde onderneming die vanuit 42 datacenters verspreid over Europa, colocatiediensten biedt aan haar klanten. Door de overname van de datacenters van Vancis in Amsterdam en Almere zorgt InterXion ervoor dat de data van Vancis en haar klanten in vertrouwde handen blijven en voegt InterXion een strategisch knooppunt toe aan haar connectiviteitsnetwerk. Lees hier het nieuwsbericht van InterXion. Meer informatie over InterXion vind je op www.interxion.com.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA