×

31 Oct 2017 13:40

Zojuist een nieuwe vacature geplaatst! Iets voor jou? Bekijk hem hier: https://t.co/4yzh9ZM9M2 https://t.co/UWeYimVNmg

VANCIS ONTVANGT POSITIEF ISAE3402 TYPE II RAPPORT

25 januari 2017, Amsterdam – Vancis ontving deze maand een positief ISAE3402 Type II rapport voor de processen rondom haar datacenter-, cloud- en managed services dienstverlening. Het bewijs dat de interne beheersmaatregelen van Vancis goed in elkaar zitten en goed worden toegepast.

“Ik ben trots op het bereikte resultaat. Met dit rapport laten wij zien dat we de lat voor de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend hoog leggen,” aldus Paul van Roozendaal, algemeen directeur Vancis. “Veel van onze klanten hebben te maken met toezichthouders. Wij ervaren het als onze plicht om onze dienstverlening te laten aansluiten op de kwaliteitseisen van onze klanten en deze toezichthouders. Met het ISAE3402 rapport en de eerdere ISO9001 en ISO27001 certificeringen hebben onze klanten de zekerheid dat de uitbesteding van hun ICT dienstverlening aan Vancis in goede handen is.”

Als service organisatie onderkent Vancis het belang van de interne beheersmaatregelen die in het kader van de dienstverlening zijn opgezet en geïmplementeerd. Vancis heeft daarom over 2016 voor de eerste keer een Service Organisatie Control (SOC) rapportage in de vorm van een ISAE3402 Type II rapport op laten stellen waarmee zowel de opzet, het bestaan als de werking van beheersmaatregelen wordt aangetoond.

Betrouwbare partner

Bedrijven besteden steeds meer bedrijfskritische activiteiten uit aan externe serviceorganisaties. De verantwoordelijkheid voor die activiteiten blijft dan bij het bedrijf zelf en dus is het cruciaal om erop te kunnen vertrouwen dat een serviceorganisatie zoals Vancis betrouwbaar is en de afgegeven zekerheden ook realiseert. Dit ISAE3402 Type II rapport laat zien dat Vancis haar processen conform internationale normen op orde heeft. Tevens verschaft dit rapport de accountants van onze klanten passende en onderbouwde informatie onder Standaard 402 ‘Overwegingen bij gebruikmaken van serviceorganisatie'.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA