Contact
Contact
Innovatie, Duurzaamheid, en Efficiëntie: Ontvang Gratis Rackspace!

Meld u voor 31 januari 2024 aan en profiteer van een jaar lang gratis rackpace.

Wat houdt de actie in?

Voor alle trouwe klanten bieden wij het eerste jaar gratis rackspace aan! U betaalt alleen de energiekosten en eventuele aanvullende gewenste/benodigde onderdelen, zoals patches en connectiviteit. Dit geeft u de mogelijkheid om uw IT-infrastructuur verder te optimaliseren zonder de kosten van rackhuur. De actie geldt voor één extra rack wanneer u al rackspace bj ons afneemt,  of het eerste rack wanneer u nog geen rackspace bij ons afneemt.

 

Waarom profiteren van deze actie?

Innovatie en Duurzaamheid:

Door gratis rackspace aan te bieden, moedigen we u aan om continu te innoveren en te streven naar duurzame oplossingen binnen uw IT-platform. Denk hierbij aan het overzetten van servers, switches en firewalls die on-premises staan zonder goede beveiliging, stroomvoorziening of airco. Goed om te weten: onze datacenters werken op aantoonbaar groene energie.

 

Consolidatie en Efficiëntie:

Profiteer van de beschikbare racks om uw resources te consolideren en efficiënter toe te wijzen, wat leidt tot een geoptimaliseerd en kostenbesparend datacenter.

Stroomontwikkelingen en Lagere Kosten:

We begrijpen de uitdagingen van stroomontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande hoge energiekosten. Met deze actie kunt u kosteneffectief gebruikmaken van hoogwaardige rackspace.

 

Hoe kunt u deelnemen?

Vul het formulier hieronder in voor 31 januari 2024, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van de racks te bespreken en uw gratis rackspace te activeren. Samen kunnen we uw IT-infrastructuur naar nieuwe hoogten tillen, terwijl we kosten besparen en duurzaamheid bevorderen.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan een toekomstbestendig en efficiënt IT-landschap.