De Gerrit Rietveld Academie kiest ervoor om IT te laten beheren door Vancis

Datum: 21/12/2018

Vancis is door de Gerrit Rietveld Academie geselecteerd voor de outsourcing van haar ICT. Meerdere partijen brachten een voorstel uit. Vancis leverde uiteindelijk het beste voorstel in en wint daarmee de opdracht. Vancis C&MS BV is gespecialiseerd in de onderwijs- en onderzoeksmarkt en levert outsourcing diensten aan een scala van onderwijsinstellingen in met name het middelbaar en hoger onderwijs.

Vancis is op basis van de prijs-kwaliteitverhouding als beste geselecteerd mede door goed aan te sluiten op de uitvraag van de kunstacademie. Vancis gaat het beheer verzorgen op het vlak van werkplekbeheer, telefonie, netwerkbeheer, serverbeheer, applicatiebeheer, printerbeheer en eerstelijns service- en helpdesk inclusief on site supportactiviteiten. Het betreft initieel een 2-jarige overeenkomst met daarna de optie om vier keer met één jaar te verlengen.

Pascal Pater, Hoofd ICT van de Gerrit Rietveld Academie vertelt: “Na een grondige beoordeling van alle inschrijvers, stak Vancis er met kop en schouders bovenuit. De kwaliteit van de inschrijving, verdieping in de Rietveld als mogelijke klant, aansluiting op onze wensen en eisen, hun relatie met het onderwijs, de versnellingsmogelijkheden tot een volwassenere ICT-dienstverlening en een goede prijs heeft ons doen besluiten om voor Vancis te kiezen.”

“Wij zijn erg trots dat de Gerrit Rietveld Academie voor ons heeft gekozen. De hogeschool past uitermate goed bij onze strategische focus: het leveren van cloud en managed services aan onderwijsinstellingen. De Gerrit Rietveld Academie is als hogeschool een zeer mooie aanwinst waar we graag een strategische samenwerking mee aangaan.” aldus Cees de Jong, Algemeen Directeur van Vancis.

Over Gerrit Rietveld Academie

De Gerrit Rietveld Academie is een hogeschool voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Amsterdam. De academie vormt de thuisbasis voor een hechte, internationale gemeenschap van studenten en docenten, afkomstig van over de hele wereld. Studenten en docenten creëren samen een leeromgeving waar maken en denken samenkomen en vernieuwende ideeën ontstaan.

Over Vancis

Vancis C&MS BV is sinds 2008 actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten op het gebied van datacenter services, cloud services en managed services op systemen en applicaties. Vancis heeft onderwijs, onderzoek, zorg en lokale overheid als focussectoren. Tevens behoort Vancis tot de top 3 in de Benelux als het gaat om het leveren van op VMware gebaseerde IaaS cloud diensten.