Contact
Contact
Informatie over uw factuur

Inmiddels heeft u uw laatste factuur vanuit KPN ontvangen. Vanaf nu neemt Vancis de facturering van de diensten die u afneemt over. Hoewel de factuur er iets anders uit zal zien, bevat deze wel de elementen die u gewend bent terug te zien op uw factuur. Belangrijke wijzigingen op de factuur betreffen voornamelijk de gegevens van Vancis (rekeningnummer, kvk-nummer, btw-nummer, etc.).- De benodigde leveranciersinformatie voor het aanmaken van Vancis in uw adminisrtatie vindt u in de voorbeeld factuur hieronder.

 

Automatische incasso

Heeft u bij KPN gebruik gemaakt van automatische incasso? Dan wijzigt de betaalwijze voor u.  Binnen Vancis is de keuze voor automatische incasso nog niet beschikbaar voor uw contract. In de komende weken informeren wij u over de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische incasso en de stappen die daarvoor nodig zijn.

Heeft u vragen over uw factuur dan kunt u contact opnemen met de financiële afdeling van Vancis via telefoonnummer +31(0)36 – 523 80 80 of via e-mail invoices@vancis.nl.

 

Voorbeeldfactuur

 

 

Meer weten over Vancis?

Er valt een hoop te vertellen over Vancis. Met bijna 50 jaar ervaring kan dat ook niet anders. Wist u bijvoorbeeld dat wij al sinds het begin van de jaren zeventig data opslaan voor klanten in onze datacenters? Wij doen dat met veel aandacht voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Sommige van de gegevens uit die begintijd staan nog steeds op onze systemen.

 

Lees meer over Vancis