Contact
Contact
Informatie over uw factuur

Inmiddels heeft u de laatste factuur vanuit KPN, met betrekking tot de overgedragen diensten, ontvangen. Vanaf nu neemt Vancis de dienstverlening en de facturatie van de diensten die u afneemt over. Hoewel de factuur er iets anders uit ziet, bevat deze wel de regels die u gewend bent terug te zien op uw factuur. In dit document kunt u nagaan hoe u de factuurregels van Vancis kunt vergelijken met die van KPN, zodat u een beter begrip krijgt van de verschillen.

De benodigde leveranciersinformatie voor het aanmaken van Vancis in uw administratie (zoals het bankrekeningnummer, kvk-nummer en btw-nummer) vindt u in de voorbeeld factuur hieronder.

 

Automatische incasso

Heeft u bij KPN gebruik gemaakt van automatische incasso? Dan wijzigt de betaalwijze voor u naar betalen binnen 14 dagen.  Binnen Vancis is de keuze voor automatische incasso namelijk nog niet beschikbaar.

Heeft u vragen over uw factuur dan kunt u contact opnemen met de financiële afdeling van Vancis via e-mail invoices@vancis.nl.

 

Voorbeeldfactuur

 

 

 

Meer weten over Vancis?

Er valt een hoop te vertellen over Vancis. Met bijna 50 jaar ervaring kan dat ook niet anders. Wist u bijvoorbeeld dat wij al sinds het begin van de jaren zeventig data opslaan voor klanten in onze datacenters? Wij doen dat met veel aandacht voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Sommige van de gegevens uit die begintijd staan nog steeds op onze systemen.

 

Lees meer over Vancis