×

26 May 2016 10:10

Radboudumc biedt #onderzoekers als eerste #UMC digitaal onderzoeksplatform. Meer via https://t.co/V0qrS8TTaP #onderzoek #zorg #ICT

CARE

EDUCATION

RESEARCH

PARTNERS

ICT-PARTNER VOOR DE ZORG, HET ONDERWIJS EN ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

WIJ MAKEN HET WERK VAN VANDAAG MAKKELIJK EN HET WERK VAN MORGEN MOGELIJK

Om echt te kunnen groeien, wilt u zich richten op uw core business. Tegelijkertijd zijn uw informatiesystemen en applicaties onlosmakelijk verbonden met de continuïteit van uw organisatie en/of instelling. Uw bedrijfskritische IT-systemen altijd in de lucht – dat is waar het voor u om draait. Vancis verbindt en neemt u de verantwoordelijkheid uit handen. Dat betekent lokale ontzorging met oneindige capaciteit. Innovatief, snel en met persoonlijke aandacht.

Vancis is actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten aan onderwijs- en zorginstellingen en bedrijven. Het fundament van onze dienstverlening: onze eigen datacenters in Amsterdam en Almere. Vanuit hier bieden wij datacenter-, cloud- en managed services. Ook voor big data en technische applicatiebeheer kunt u bij ons terecht. Benieuwd? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een advies dat past bij uw organisatie en/of instelling.

RADBOUDUMC BIEDT ONDERZOEKERS ALS EERSTE UMC DIGITAAL ONDERZOEKSPLATFORM

VANCIS EN ROC HORIZON COLLEGE SLUITEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

CLOUDOPLOSSING - ICT BEHEER IN DE ZORG

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

NEEM GERUST CONTACT OP

Vancis - Locatie Amsterdam
Gebouw Matrix VI
Science Park 408
1098 XH Amsterdam

tel. +31 (0)20 560 6600
e-mail: info@vancis.nl


Vancis Servicedesk
tel. +31 (0)36 523 8080
e-mail: servicedesk@vancis.nl

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht