Directie onder aanvoering van Arnold Juffer gaat fusiebedrijf Vancis en DatacenterNext leiden

Datum: 05/12/2019

Na de overname van DatacenterNext door Vancis, onderdeel van Total Specific Hosting, in augustus 2019 is een intensieve periode gestart van integratie van teams, processen en diensten. Dit fusietraject tussen Vancis en DatacenterNext is in de afrondende fase en de combinatie zal in de toekomst onder het label Vancis in de ICT outsourcingmarkt blijven acteren. Als gevolg van de verregaande samenwerking en integratie zal de combinatie van Vancis en DatacenterNext aangestuurd worden door één gezamenlijk directieteam geleid door Arnold Juffer (CEO en voormalig oprichter van DatacenterNext) en Hylke Hondema (CFO). Arnold Juffer volgt daarmee Jeroen Luigjes op als CEO van Vancis die na een periode van overdracht zijn carrière buiten Vancis zal voortzetten.

Arnold Juffer (CEO Vancis): “Ik ben zeer trots op de teams van zowel Vancis als DatacenterNext die deze fusie mogelijk gemaakt hebben. De combinatie van Vancis & DatacenterNext heeft de schaal en breedte van de dienstverlening om haar klanten optimaal te blijven bedienen binnen onze focus sectoren van onderwijs, onderzoek en gezondheidszorg maar ook daarbuiten. Ik ben Jeroen zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Vancis de afgelopen jaren en wens hem veel succes in de volgende stap van zijn carrière. Ik kijk uit naar de samenwerking met het directieteam, de medewerkers en onze klanten om de volgende groeifase van Vancis vorm te geven.”

Jeroen Luigjes: “Het was een genoegen om in deze periode leiding te geven aan Vancis en ik ben er trots op veel nieuwe klanten te hebben mogen verwelkomen en te hebben samen gewerkt met geweldige collega’s met diepgaande kennis van de sector en grote betrokkenheid bij het succes van de onderneming. Ik geloof sterk in de combinatie van Vancis en DatacenterNext en wens Arnold, Hylke en de rest van het directieteam veel succes bij de verdere groei van de onderneming.”