Threat Defense Services

De beveiliging voor endpoints op het gebied van antivirus en antimalware.

Rob Feld
Sr. Sales & Accountmanager

Waarom Vancis?

Vancis weet als geen ander hoe belangrijk security is. Door de jarenlange ervaring heeft Vancis de kennis om uw organisatie optimaal te beveiligen.

De voordelen van TDS

Geen zorgen meer

Omdat TDS zich volledig richt op het zo goed mogelijk beschermen tegen virussen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over mogelijke besmettingen.

Meerlaagse beveiliging

De meerlaagse aanpak biedt u optimale beveiliging. Hoe meer beveiligingslagen u heeft, des te kleiner de slagingskans van een cyberaanval.

Altijd de laatste updates

Zodra een endpoint verbinding heeft met het internet of met de Remote Console van TDS, worden direct de laatste updates binnengehaald. Zo bent u altijd voorzien van de meest recente beveiliging updates.

Flexibel en schaalbaar

Uw organisatie verandert continu en het platform verandert met u mee. De eenvoudige licentiestructuur maakt het mogelijk om zelf licenties toe te voegen of te verwijderen, zodat alle endpoints in uw organisatie voorzien zijn van de laatste updates.

Eenvoudig te beheren

Voorziet u een (tijdelijke) toe- of afname van de endpoints? Geen probleem, dit past u eenvoudig en snel aan in de web-gebaseerde portal. Hierin heeft u real-time inzicht en controle.

Heldere facturatie

Helder inzicht in uw verbruik én facturatie op basis van de door u ingestelde licenties.

Meer weten?

Neem contact op met onze TDS specialist.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg het laatste nieuws.