SURFcumulus

Ons Cloudplatform, geen aanbesteding en SURFnet aan het stuur.

Via SURFcumulus van SURFnet maakt uw onderwijsinstelling eenvoudig kennis met onze Cloud Services. Zonder nieuwe aanbesteding profiteert u van scherpe tarieven, gunstige voorwaarden en de mogelijkheid om het operationeel beheer bij SURFnet uit te besteden.

Eric Heemskerk
Commercieel Directeur
Waarom Vancis?

Met onze roots in de onderwijswereld weten wij als geen ander waar de ICT om draait in uw instelling: schaalbaarheid, beschikbaarheid, betaalbaarheid. Maar ook pragmatiek, resultaatgerichtheid en vertrouwen. Het is niet voor niets dat het grootste gedeelte van de instellingen die SURFcumulus gebruiken onze diensten kiezen.

De voordelen van de Vancis Cloud

Beveiligde omgeving

Privacy en beveiliging zijn geen loze woorden bij Vancis. Een onafhankelijke partij controleert of wij uw data volgens de richtlijnen beschermen.

Schaalbaar

Voorziet u een toe- of afname van de benodigde cloudcapaciteit? Op het platform van Vancis past u dit eenvoudig en snel aan.

Gericht op samenwerking

Geen onderwijs zonder samenwerking. Onze clouddiensten maken gezamenlijke bestanden gemakkelijk toegankelijk.

Flexibel

Uw organisatie verandert continu en ons cloudplatform verandert mee. Applicaties en functionaliteit voegt en verwijdert u zelf.

Heldere rapportages en facturatie

Heldere inzicht in uw verbruik én facturatie op basis van uw daadwerkelijk verbruik: meer flexibiliteit en lagere kosten.

Snelste verbinding, laagste kosten

De SURFnet Core is gevestigd in onze Datacenter in Amsterdam. U heeft daarmee de snelste verbinding, hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten.

Ook Regio College kiest via SURFcumulus voor Vancis

Via SURFcumulus waren drie partijen beschikbaar voor het leveren van een cloudinfrastructuur voor het Regio College. ‘Vancis kwam qua kosten en dienstverlening als beste uit de bus.’

Lees deze case
Kies hoe u wilt kennismaken:

Demo omgeving

Ga na een korte workshop direct kosteloos aan de slag in een demo-omgeving.

Testomgeving

Werk op onze testomgeving en het cloudmanagementplatform waarop u virtuele machines aanmaakt, beheert en verwijdert.

Proof of Concept (POC)

Ervaar u de performance als uw omgeving op ons cloudplatform zou draaien. Koppel zelf virtuele machines met de on-premise omgeving van uw instelling.

Download
SURFcumulus bij Vancis
Meer weten?

Neem contact op met onze SURFcumulus specialist.

Eric Heemskerk
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg het laatste nieuws.