SAFE

Veilige, betrouwbare en toegankelijke gegevensopslag. Uw data, veilig en beschikbaar waar en wanneer u wilt.

Vancis biedt storage, back-up en archiveren in de cloud. Wenst u dataopslag met extreem hoge performance of goedkope opslag voor statische data? Moet de back-up dagelijks, wekelijks of jaarlijks? Vancis biedt u alle opties op flexibele wijze. Onze experts denken met u mee, zodat u de opties kiest die het beste aansluiten op uw organisatie.

Andry Klumpert
Chief Sales Officer
Vancis SAFE bestaat uit:

Cloud Storage

Voor gegevens die op elke gewenste locatie en elk gewenst moment benaderbaar moeten zijn. Cloud storage biedt een goed en kostenefficiënt oplossing. Het is niet langer nodig om hiervoor zelf een infrastructuur voor dataopslag te bouwen en beheren.

Cloud Back-up

De cloud back-up van Vancis SAFE zorgt ervoor dat uw data altijd herstelbaar zijn. U voorkomt daarmee permanent dataverlies door softwarematige of menselijke fouten.

Cloud Archive

De meest kostenefficiënte manier om data beschikbaar te houden, die je niet elke dag nodig hebt. Deze flexibele storage oplossing bewaart data automatisch op het meest geschikte medium. Altijd redundant, veilig en eenvoudig te benaderen voor gebruikers en eenvoudig op- en af- te schalen.

De voordelen op een rij

Creëer een veilige omgeving voor uw data door over te stappen op de cloudproducten van Vancis. SAFE Cloud Storage en Cloud Back-up zijn ontwikkeld met veel aandacht voor beschikbaarheid, flexibiliteit en beveiliging.

Flexibel

Bepaal zelf de storage performance. Niet alle data hoeven snel toegankelijk te zijn. Wij leveren opslagcapaciteit naar verbruik en helpen bij optimalisatie.

Schaalbaar

Uw organisatie staat niet stil en uw dataopslagbehoefte evenmin. Met Vancis SAFE vertaalt u gewenste storagewijzigingen snel naar de infrastructuur.

Beschikbaar

Uw data is vrijwel altijd beschikbaar in de Vancis cloud, die met hogere uptimes boven de marktstandaard uitsteekt. Daarvoor zorgt ons redundante platform.

Beveiligd en vertrouwd

Informatiebeveiliging is essentieel. Vancis hanteert een duidelijke en strikte visie op dit onderwerp. Wij waarborgen de security en privacy van uw data.

U heeft de regie

Dankzij de gebruiksvriendelijke Client Portal beheert u zelf uw opslagproducten, zonder tussenkomst van onze servicedesk. Of laat ons de storage beheren.

Wet- en regelgeving

Vancis werkt volledig conform huidige wet- en regelgeving op het gebied van privacy en databeveiliging.

Meer weten?

Neem contact op met onze SAFE specialist.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg het laatste nieuws.