RSRCH

Dé veilige en digitale onderzoeksomgeving.

Het RSRCH Platform maakt samenwerking met collega's binnen en buiten de instelling mogelijk en helpt onderzoekers en organisaties te voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarmee biedt Vancis een unieke combinatie van functionaliteiten en voordelen voor zowel onderzoekers als organisaties.

Andry Klumpert
Chief Sales Officer

Veilig samenwerken op één omgeving

RSRCH is dé veilige en digitale onderzoeksomgeving waarmee onderzoekers samenwerken met collega’s binnen en buiten de organisatie. Alle activiteiten worden automatisch gelogd en leveren een audit trail op gedurende de uitvoering van een studie. Daarmee voldoen onderzoekers en organisaties eenvoudig en aantoonbaar aan de academische normen en wet- en regelgeving. En hebben onderzoekers de volledige focus op hun onderzoek, in een veilige omgeving.

RSRCH, één onderzoeksomgeving voor:

Onderzoekers

Onderzoekers starten sneller met hun onderzoek, hebben de juiste tooling en data tot hun beschikking én kunnen veilig samenwerken met collega’s binnen en buiten de organisatie. Zo heeft de onderzoeker de functionaliteiten die nodig zijn, om zich te focussen op het onderzoek.

Organisaties

Organisaties hebben controle over de onderzoeksomgeving, dankzij de uitgebreide beheermogelijkheden, de geïntegreerde auditfunctionaliteit én de veiligheid. Daarmee bespaart u kosten en voldoet u aantoonbaar aan de academische normen en wet- en regelgeving.

Het RSRCH Platform

Vancis biedt met RSRCH een platform dat het mogelijk maakt om onderzoek te doen samen met collega’s in een veilige werkomgeving. Het RSRCH Platform is een unieke combinatie van een workspace met analyse tools en een beheerportal. Door die combinatie, biedt het functionaliteiten en voordelen voor zowel onderzoekers als de organisatie erachter. Zo zal een onderzoeker zijn onderzoek doen met de workspace: data opslaan, verwerken, analyseren en delen. Daarnaast wordt de portal gebruikt vanuit beheerperspectief, bijvoorbeeld om functionaliteiten op- en af te schalen.

De belangrijkste componenten van het RSRCH Platform:

De Workspace

Dé plek waar het digitale onderzoek plaatsvind. Hier vinden onderzoekers de juiste gegevens én tools voor hun onderzoek, voor het analyseren, delen en verrijken van data. Kies uit twee soorten Workspaces: gebruik de Web Interface om altijd en overal op elk device aan je onderzoek te werken en gebruik de Virtual Desktop om op je eigen device te werken met je eigen geïnstalleerde tools.

De Portal

In de self-service portal wordt de onderzoeksomgeving beheerd. Beheerders maken Workspaces binnen een uur klaar voor gebruik. Ook het aanpassen, uitbreiden of automatisch archiveren van bestaande Workspace wordt via de Portal gedaan. Daarnaast biedt de portal uitgebreide inzicht in het capaciteitsgebruik. Hierdoor zijn de kosten in uw eigen hand.

De voordelen op een rij:

Samenwerken

Met RSRCH werken onderzoekers veilig samen met collega’s binnen en buiten hun organisatie.

Reproduceerbaarheid

RSRCH maakt het mogelijk te waarborgen dat reproduceerbaar onderzoek mogelijk is door de automatische audit trails.

Alle datatypen

RSRCH ondersteunt het verzamelen, de-identificeren, bewerken en analyseren van alle datatypen: gestructureerd, ongestructureerd en ‘big data’.

Selfservice model

Met de portal beheert u de onderzoeksomgeving krijgt u inzicht in de hoeveelheid resources en bijbehorende kosten.

Schaalbaarheid

Beheerders zijn flexibel om de omgeving aan te passen in o.a. rekenkracht, dataopslag, analysetools, aantal users en archiefruimte.

Altijd en overal

Met RSRCH beschikken onderzoekers altijd en overal, onafhankelijk van het gebruikte apparaat, over de oplossing met dezelfde mogelijkheden.

Veiligheid

Uw systemen worden continu voorzien van de laatste beveiligingsupdates en antivirus software voor een maximale beveiliging.

Snellere start

Onderzoekers gaan veel sneller van start met hun onderzoek, omdat de benodigde IT-infrastructuur direct voorhanden is. In een uur is een Workspace klaar voor gebruik.

Flexibiliteit

Elk onderzoek vraagt weer om andere analysetools. Het RSRCH Platform biedt daarom de flexibiliteit om te werken met eigen geïnstalleerde tools.