Managed Services

U heeft de regie. Met uw IT-omgeving, veilig in onze handen.

U heeft de regie. En wij pakken alle operationele zaken voor u op, zodat u zich kunt focussen op het optimaal ondersteunen van uw organisatie. Uw systemen, applicaties en werkplekken zijn veilig in onze handen. Met meer dan veertig jaar ervaring leveren wij Managed Services aan veel organisaties. Efficiënt, snel en duidelijk.

Andry Klumpert
Chief Sales Officer
Kies uw Managed Services uit o.a.:
Managed Application Delivery

Er zijn nog altijd veel applicaties niet als SaaS beschikbaar. Vancis kan deze in een Cloud model leveren, inclusief technisch en functioneel beheer, zodat ze altijd veilig beschikbaar zijn.

Hybrid Desk

Wat gebruikers nodig hebben op hun werkplek, altijd en overal. Onze werkplekoplossing geeft u ongelimiteerde mogelijkheden om een werkplek in te richten en te benaderen. Veilig en eenvoudig.

Read more
Network as a Service (NAAS)

Vancis levert uw hele netwerk en staat garant voor de goede werking hiervan as-a-service. Daarmee vallen aankoop, levering, installatie, financiering van de netwerkapparatuur en benodigde software binnen deze dienst.

Traceerbaar Internet Gebruik

Internetverkeer, dat wordt geïnitieerd door natuurlijke personen, moet herleidbaar zijn naar die natuurlijke personen. Onze dienst TIG zorgt daarvoor, zodat misbruik aangetoond kan worden.

Multi-Factor Authenticatie

Zekerheid dat degene die inlogt, is wie hij zegt dat hij is. Zo heeft u altijd de zekerheid dat informatie alleen inzichtelijk is voor degene voor wie het bedoeld is.

Threat Defense Services

Optimale beveiliging tegen malware op werkstations en servers binnen uw organisatie, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van uw systemen.

Read more

Waarom Managed Services bij Vancis?

Kwaliteit

Met een focus op de non-profit sector voldoet onze bedrijfsvoering aan hoge kwaliteitseisen als het gaat om betrouwbaarheid, veiligheid en MVO.

Veiligheid

Vancis levert alle diensten die nodig zijn om de veiligheid van uw IT omgeving te garanderen. Diensten zoals Traceerbaar Internet Gebruik en Multi-Factor Authenticatie.

Betrouwbaarheid

Vancis hanteert een proactieve bewaking van uw omgeving. Met onze dienst Managed Applications zorgen we ervoor dat applicaties, databases en middleware 24×7 bewaakt worden en grijpen we daar waar nodig.

Ervaring

Vancis beschikt over veertig jaar ervaring in de IT. En dat merken klanten in alles wat we doen. We schakelen snel, hebben professionele oplossingen en denken mee. Hoeveel andere IT-dienstverleners kunnen dat nou zeggen?

Meer weten?

Neem contact op met onze Managed Services specialist.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg het laatste nieuws.