DataLabs

Hét veilige digitale analyseplatform.

DataLabs maakt samenwerking met collega's binnen en buiten de instelling of dienst mogelijk en helpt onderzoekers, data scientists en beleidsmakers te voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarmee biedt Vancis een unieke combinatie van functionaliteiten en voordelen voor zowel onderzoekers als organisaties.

Eric Heemskerk
Commercieel Directeur

Veilig samenwerken op één omgeving

Werk samen met onderzoekers en data scientists binnen en buiten de instelling, afdeling of dienst met vertrouwelijke data. DataLabs is hét veilige digitale analyseplatform die dit mogelijk maakt. Onderzoekers en instellingen voldoen hiermee eenvoudig en aantoonbaar aan de wet- en regelgeving. En onderzoekers en data scientists hebben de volledige focus op hun datagedreven werk, in een veilige omgeving.

DataLabs, één onderzoeksomgeving voor:

Data scientists en onderzoekers

Data scientists en onderzoekers starten sneller met hun datagedreven werk, hebben de juiste tooling en data tot hun beschikking én kunnen veilig samenwerken met collega’s binnen en buiten de instelling, afdeling of dienst. Zo heeft de onderzoeker de functionaliteiten die nodig zijn, om zich te focussen op hun datagedreven werk.

Datagedreven instellingen

Instellingen hebben controle over hun omgeving en het gebruik van vertrouwelijke data, dankzij role based access policies. Hiermee is uw data veilig én voldoet u aantoonbaar aan de wet- en regelgeving.

De voordelen op een rij:

Samenwerken

Met DataLabs werken onderzoekers en data scientists veilig samen met collega’s binnen en buiten de organisatie, afdeling of diensten.

Alle datatypen

Vancis ondersteunt met DataLabs het verzamelen, bewerken en analyseren van alle datatypen: gestructureerd, ongestructureerd en ‘big data’.

Schaalbaarheid

De omgeving is eenvoudig op- en af te schalen naar gebruik. Zo is het mogelijk om op een moment extra of juist minder capaciteit aan te vragen.

Altijd en overal

Met DataLabs beschikken onderzoekers altijd en overal, onafhankelijk van de device, over de oplossing met dezelfde mogelijkheden.

Veiligheid

De gecertificeerde omgeving biedt optimale veiligheid door onder andere toegang via Multi Factor Authenticatie (MFA). Ook worden uw systemen continu voorzien van de laatste beveiligingsupdates en antivirus software voor een maximale beveiliging.

Flexibiliteit

Elk onderzoek vraagt weer om andere analysetools. DataLabs biedt daarom de flexibiliteit om te werken met zelfgekozen tools.

Over Vancis

Vancis levert hoogwaardige cloud- en beheerdiensten voor organisaties in de lokale overheid, zorg en het onderwijs. Onze clouddiensten leveren wij vanuit Nederlandse datacenters (Schiphol-Rijk en Amsterdam Science Park). Wij slaan data op met veel aandacht voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Dat blijkt uit onze certificeringen. Zo zijn we gecertificeerd voor ISO9001, ISO20000, ISO27001, NEN7510, ZSP/GZN en beschikken over een ISEA3402 type II verklaring.

Lees meer
Meer weten?

Bent u benieuwd wat Vancis met DataLabs voor uw instelling kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialist.

Eric Heemskerk
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg het laatste nieuws van Vancis.