×

31 Mar 2017 14:12

Daar doen we ’t voor! Een klein bedankje van een tevreden klant! Bedankt Stichting Inlichtingenbureau! https://t.co/QcRhXLb3gQ

DATACENTER SERVICES

Hedendaags is het gebruik van uw applicaties en informatiesystemen onlosmakelijk verbonden met de continuïteit van uw onderneming. Het optimaal gebruiken van applicaties en informatiesystemen vereist een uitdagende set aan randvoorwaarden zoals:

  • Het kunnen delen van informatie binnen uw organisatie, met uw business partners en uw klanten.
  • Een veilige en betrouwbare locatie voor het plaatsen van uw servers, opslag en netwerksystemen.
  • Voldoende bandbreedte om toegang tot uw informatie te waarborgen.

Het huisvesten van bedrijfskritische informatiesystemen in uw kantoor is tegenwoordig niet meer afdoende om de continuïteit van uw organisatie te garanderen. De afhankelijkheid van ICT is simpelweg te groot. Huisvesting in een speciaal daarvoor gebouwd datacenter bied u de maximale zekerheid en continuïteitsgarantie.

De Vancis datacenters zijn speciaal ontworpen voor het huisvesten van bijzonder kritische informatiesystemen en hebben een bijna onbeperkte connectiviteit met het internet en een carrier neutrale status. Meer dan 100 carriers en ISP’s zijn aanwezig in ons datacenter in Amsterdam en diverse internet exchanges zoals de AMS-iX, NL-iX en Netherlight knooppunt. Hierdoor zijn er uitstekende peering mogelijkheden om eenvoudig betrouwbare verbindingen met een lage latency te realiseren over de gehele wereld. Zij zijn uitgerust met een gecontroleerd koeling en luchtvochtigheidssysteem en voorzien van redundante en beveiligde energievoorzieningen, rookdetectie en brandbestrijdingssystemen. Optimale condities voor uw belangrijke IT-systemen.

Geavanceerde beveiliging is een ander belangrijk voordeel. Uw IT-systemen en data dienen altijd beschermd te zijn tegen ongeoorloofd gebruik. Fysieke bewaking, visuele identificatie, videobewaking en andere maatregelen houden uw IT-systemen veilig met behoud van toegang voor u bevoegd personeel. 

Vancis Datacenter Services is bedoeld voor elke organisatie met bedrijfskritische data, applicaties en IT-systemen die onbezorgd, betrouwbaar en veilige toegang willen bieden aan medewerkers, business partners en klanten.

Door onze unieke onboarding services kunt u uw IT-systemen snel en zonder problemen verhuizen van uw eigen locatie naar een Vancis datacenter. Met Vancis Datacenter Services kiest u voor hoge beschikbaarheid en ongekende connectiviteit voor u organisatie met ondersteuning van de beste specialisten.

Klik op één van de onderstaande blokken voor meer informatie over onze Datacenter Services dienstverlening.

VOORDELEN

ESSENTIALS

FACTS

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

NEEM GERUST CONTACT OP

Vancis - Locatie Amsterdam
Gebouw Matrix III
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

tel. +31 (0)20 560 6600
e-mail: info@vancis.nl


Vancis Servicedesk
tel. +31 (0)36 523 8080
e-mail: servicedesk@vancis.nl

 

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA