Onze Bryan is VMware vExpert!

Datum: 12/03/2019

Ieder jaar selecteert VMware over de hele wereld een beperkt aantal ICT-professionals die zich officieel vExpert mogen noemen. IT-experts die een significante bijdrage leveren aan de VMware community krijgen deze status toegekend. Vancis kan met trots melden dat sinds vorige week ook een van onze eigen systeem engineers, Bryan van Eeden, nu de status VMware vExpert draagt!

VMware community

De status van VMware vExpert is een status die verkregen kan worden door zich publiekelijk in te zetten voor de VMware community. Het gaat om de inzet en activiteiten die naast het werk worden verricht om zo andere mensen verder te helpen.

Bryan van Eeden vertelt: “Ik wilde deze status altijd al hebben maar ik was er nooit aan toegekomen. Ook dacht ik dat deze status misschien te hoog gegrepen zou zijn. Na gesprekken met verschillende experts, die zeiden dat ik het gewoon moest doen, heb ik besloten ervoor te gaan.”

vExpert: een exclusieve titel

De titel VMware vExpert wordt jaarlijks opnieuw toegewezen. Momenteel zijn er ongeveer 2100 VMware vExperts wereldwijd. Het is daarom een exclusieve titel. De vExperts moeten ieder jaar opnieuw publiekelijk kunnen aantonen dat ze zich actief hebben ingezet voor de community. Zoals bloggen, video’s opnemen, actief zijn op forums en op beurzen presenteren.

Bryan heeft zich het afgelopen jaar veel ingezet voor de VMware community. “Zo ben ik samen met mijn collega Rudolf vorig jaar begonnen met het schrijven van blogs en het actief aanwezig zijn op forums om zo onze kennis te delen met mensen uit de community. Het gaat met deze status niet om de hoeveelheid kennis die je hebt maar de hoeveelheid kennis die je met anderen deelt,” aldus Bryan.

Afgelopen donderdag heeft Bryan te horen gekregen dat hij zichzelf dit jaar VMware vExpert mag noemen. De toegevoegde waarden van deze status zijn voor Bryan natuurlijk de erkenning van zijn werkzaamheden, toegang tot de community, een groot waardevol netwerk en licenties die hij nu vrij kan gebruiken. Bryan is zelf zeer trots op zijn behaalde status. En wij bij Vancis, een van de grootste dienstverleners van op VMware gebaseerde Iaas cloud diensten in de Benelux, zijn erg trots dat we een vExpert in huis hebben!

Over VMware

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en zakelijke mobiliteit, en helpt organisaties hun digitale transformatie te versnellen. VMware stelt klanten in staat een software-defined aanpak toe te passen op business en IT met zijn cross-cloud architecture en oplossingen voor het datacenter, mobility en security. Partners zijn van groot belang voor de implementatie van de geavanceerde oplossingen.