Al tien instellingen kiezen Vancis via SURFcumulus

Datum: 08/01/2018

Onderwijsinstellingen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van SURFcumulus weten ons goed te vinden. Sinds SURFcumulus beschikbaar is voor onderwijsinstellingen, is er veel interesse getoond in onze dienstverlening. Momenteel zijn er tien instellingen die al gemigreerd zijn naar onze dienstverlening via SURFcumulus.

Vancis, de SURFcumulus partner

Voor onderwijsinstellingen is het aanschaffen van IaaS diensten, dankzij SURFcumulus, ineens een stuk eenvoudiger geworden. Vancis stelde als één van de eerste aanbieders, direct haar diensten beschikbaar via SURFcumulus. Met haar oorsprong en inmiddels jarenlange ervaring in het onderwijs, biedt Vancis een dienstenpakket aan dat volledig toegespitst is op het onderwijsveld. Daarmee is niet alleen de aanschaf, maar ook de keuze voor úw SURFcumulus partner eenvoudig. Lees onze dienstbeschrijving en ontdek de voordelen van Vancis via SURFcumulus.

Over SURFcumulus

De essentie van SURFcumulus is dat u – als onderwijsinstelling – zonder aanbesteding IaaS- diensten kunt selecteren onder de beste voorwaarden uit een breed spectrum van IaaS-leveranciers. Daarbij ondersteunt SURFnet u onder andere door het operationeel beheer van de platformen voor u uit handen te nemen. Uw bent zelf in controle en bepaalt zelf welke aanbieder tegen welke condities wordt gebruikt. Als instelling concentreert u zich vervolgens alleen op het monitoren en managen van het gebruik. SURFnet treedt op als broker en regisseur van de IaaS-dienstverlening, beheert en bewaakt de keten van dienstverlening en is het gezicht naar de IaaS-leveranciers. Bij SURFcumulus staat de instelling aan het stuur en zorgt SURFnet dat alles blijft draaien.